top of page
Esther Schorer Professional Organizer

Samen
aan de
slag

professional organizer

Mijn werkwijze

Organizen is meer dan alleen opruimen. Het gaat om het creëren van een gestructureerde omgeving en het maken van een systeem die jou helpt om meer controle, rust en ruimte te krijgen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

 

Daarom is het belangrijk dat er van beide kanten een klik is als we samen aan de slag gaan. Mijn werkwijze bestaat uit vier stappen, waarbij het contact met jou centraal staat:

  1. Bellen – om alvast kort jouw wensen te horen en om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen

  2. Kennismaken – ik kom bij jou langs, bespreken jouw doelen en wensen en waar je hulp mee kan gebruiken. Ben je na het gesprek enthousiast en wil je graag met mij aan de slag, dan plannen wij een sessie in.

  3. Organiseren – wij gaan aan de slag! Ik help je om je doelen te behalen in jouw tempo en ik zorg dat er een systeem komt welke voor jou werkt en waar jij na de sessie mee verder kan.

  4. Genieten – nu kan jij lekker genieten van je behaalde resultaten! Na een maand neem ik contact met je op voor eventuele vragen en tips.

Heerlijk
als je alles gelijk kan
vinden

 

Noord-Brabant

Wil jij energie en tijd hebben voor de dingen die jij belangrijk vindt? Als Professional Organizer & Opruimcoach kan ik je helpen om (weer) controle, rust en ruimte te krijgen door het creëren van een systeem welke voor jou werkt!

“Nobody ever said “I regret organizing my house”

Alejandra

bottom of page