top of page
opruimcoach

Dit
ben ik

3U5A9618kl.jpg

Dit ben ik

Leuk dat je een kijkje op mijn site neemt. Ik ben Esther Schorer en het gezicht achter VAT4. En ja, ik ben dol op opruimen, ordenen, structuur aanbrengen, organiseren, plannen, to do lijstjes maken en de administratie doen. Organiseren en structureren zit nu eenmaal in mijn bloed, kan er niets aan doen 😉

 

Ruim 20 jaar heb ik op de zakelijk markt gewerkt en ben ik in verschillende functies bezig geweest met het aanbrengen van structuur en het verbeteren van processen. Helemaal leuk! Maar……ik miste het betekenisvol bezig zijn, anderen écht kunnen helpen en ontzorgen. Ook mijn eigen ervaringen speelden mee met de keus om als Professional Organizer aan de slag te gaan. Want als samengesteld gezin met 4 (bonus)kinderen en twee diagnoses met AD(H)D binnen het gezin weet ik hoe belangrijk het is om je huis en hoofd op orde te hebben.

Nu denk je misschien, het zal daar in huis wel altijd op rolletjes verlopen….Nou ik kan je vertellen dat is zeker niet het geval. Met 4 pubers en twee ondernemers onder één dak zijn chaos, rommel en last minute planningen mij zeker niet vreemd. Mijn geluk is dat wij thuis een goede basisorganisatie hebben. Hierdoor heb ik overzicht, kan ik snel bijsturen als dat nodig is, zorgt een onverwachte gebeurtenis er niet voor dat ik meteen achter de feiten aanloop, ervaar ik rust en is er ook nog eens tijd om dingen te doen waar ik blij van wordt. Én dit is nu precies wat ik jou ook wil laten ervaren!

 

Ik geniet er enorm van om mee te mogen denken met mijn klanten, hun leef- en werkwijze te leren kennen, te mogen luisteren, te organiseren, te structureren, praktisch en positief samen te werken, te lachen en gaandeweg de last van hun schouders te zien vallen!

“A good system shortens the road to the goal”

Orison Swett Marden

bottom of page